Companiile IT, în general, cu tot ce ține de înființarea și activitatea lor, nu reprezintă un subiect nou. Probabil că ai urmărit subiectul în diverse emisiuni și articole de blog sau te-ai folosit de soluțiile oferite de firmele IT, zi de zi.
 Ce înseamnă, totuși, o firmă de servicii IT?
  În primul rând, o echipă.
  În al doilea rând, o firmă care oferă soluții.

 ITALIC SOFTWARE se încadrează în categoria mare a firmelor IT. Ce o individualizează față de celelalte firme de profil existente deja pe piața companiilor din domeniu? Răspunsul vine din partea fondatorului companiei:
  • Diversitate și unitate
 Deși provenim din medii diferite și nu suntem chiar foarte apropiați de vărstă, noi, membrii echipei, ne completăm personalitățile, stilul de lucru și domeniile. Colaborarea este cheia succesului relației noastre profesionale. Suntem tineri, deschiși, altruiști, ne împărtășim ideile și ne place să învățăm unii de la alții. Suntem un tot armonios.
 Pasiunea, curiozitatea, îndrăzneala de a crede că putem avea succes într-un domeniu nou, în continuă schimbare.

  • Succesul clienților primează
 Ne place să vedem succesul clienților noștri. Prin urmare, suntem flexibili, empatici, fără a face rabat de la profesionalism. Credința noastră este că trebuie să lucrăm în beneficiul altora, să îi ascultăm și să înțelegem ce vor. În plus, din aceste proiecte de ne dezvoltăm propria viziune despre lume.
 Credem că suntem datori nouă și lumii să descoperim și să evoluăm permanent, indiferent de vârstă și de complexitatea experieței de viață.


  • Colaborare – provocare
 Fiecare proiect demarat de noi este o provocare. Suntem curioși pentru că ne place tot ce facem. Descoperim, astfel, domenii diverse pentru care nu lucrăm pe bâjbâite. Ne documentăm din surse cât mai sigure, profesionale, întărim informațiile teoretice, datele oferite de client și ideile noastre.
 Suntem entuziaști și determinați să scoatem ce este mai bun din colaborarea cu fiecare client. Proiectele noastre trebuie să fie exact ceea ce au clienții nevoie.
  • Fără monotonie
 Noi nu știm ce este monotonia. Pentru noi, o zi obișnuită este mereu altfel. Facem un plan de bătaie al zilei, dar ideile pe care le împărtășim sunt ca o furtună, o dezbatere în care aducem argumente. Fiecare își îndeplinește, apoi, taskul. Rezultatul este analizat împreună.
 Tot ceea ce ne dorim este crearea unui proiect care să fie conform cerințelor clientului. Și cum fiecare client este diferit, nu avem cum să ne plictisim.
  • Hobby-uri
 Monotonia nu are loc nici în timpul nostru liber. Știm să ne relaxăm. Unul dintre noi este pasionat de jocuri pe calculator și îi place să se plimbe cu bicicleta. Altul este este fan snowboard și a făcut din acestă pasiune și un al doilea job- instructor de schi. Altul devoreză lecturi motivaționale și caută să găsească mijloace pentru a-i ajuta pe oameni să se dezvolte personal. Ultimului, dar nu cel de pe urmă, poate doar cel mai ,,în vârstă’’, îi place să călătorească.

Tuturor ne place să fim înclinați spre nevoile clienților. Dacă putem să fim de ajutor afacerii tale, nu ezita și contactează-ne!