Întrebări Frecvente

R: Suntem specializaţi în dezvoltare software la comandă pentru orice tip de industrie. Putem acoperi aproape toate domeniile de activitate industrială, adaptându-ne specificului și intereselor companiei.

R: Contactaţi-ne telefonic, online sau pe mail și vom prezenta ofertele, stabilind împreună strategia și costurile. Răspundem în cel mai scurt timp posibil.
R: Acordăm fiecărui proiect atenția cuvenită, timpul şi resursele necesare.Pentru noi nu există copy-paste, chiar și pentru proiecte din același domeniu de activitate. Creăm oferteoriginale, unice, complet personalizate.
R: Noi venim cu alternativele disponibile pe piaţa, dar şi cu propuneri personalizate de dezvoltare. Punem în balanță toate datele problemei și justificăm fiecare element din proiect.
R: Proiectul este integrator și adaptat nevoilor companiei dumneavoastră. Avantajele se măsoară în: eficienţă, costuri mai mici, propuneri specializate, proces simplificat, know-how din toate domeniile.
R: Suntem o echipă formată din persoane diferite, specializate pe domenii şi activităţi diferite, dar avem o limba comună.Profesionalismul nostru vine din dedicare, din comunicarea permanentă și dorința de evoluție.
R: Tratăm fiecare proiect cu atenție şi venim rapid cu oferte şi idei. Ne întâlnim cu clientul online sau fizic şi discutăm fiecare etapă a procesului de lucru. Suntem flexibili, adaptându-ne din mers nevoilor clientului.
R: Clienţii noştri sunt mulţumiţi de serviciile prestate de noi, produsul muncii noastre fiind cuantificat prin creşterea profitului.
R: Digitalizarea se poate aplica în aproape toate sectoarele și activităţile unei afaceri. Se eficientizează sistemul de producţie, recoltarea/analiza de date, gestiunea de personal, gestiunea clienţilor, sistemul de contabilitate, stock-ul etc.
R: Asigurăm ambele tipuri de soluţii. Ne ocupăm de achiziţie şi implementare hardware, implementare software şi legare/ implementare hardware-software.
R: Grație serviciilor pe carele oferim, suntem deschiși colaborării cu firme de pe întreg teritoriul României.
R: Cu siguranţă! Asistența IT la distanță sau la sediu permite rezolvarea problemelor în timp util.
R: Pentru noi nu există sisteme preferențiale. Indiferent de dimensiunea sau specificul companiei, propunem soluţii personalizate pentru fiecare situaţie.
R: Clientul solicită o aplicație care va fi dezvoltată de la zero.Pornind de la nevoile clientului, soft-ul va fi realizat exact cum acesta și l-a dorit, funcţionând specificafaceriisale.
R: Colaborăm strâns și continuu cu un grup de firme specializate în marketing, vânzări, business, etc. Acoperim un domeniu larg de activitate.
R: Echipa Italic este formată din specialişti din domeniile: IT, Vânzări, Juridic, Marketing, Business, Grafică.
R: Pentru a intra în grupul nostru de colaboratori este necesară deschiderea de SRL sau PFA. Ne place să creăm legături între diferiţi oameni. Considerăm că mereu avem ceva de învățat, iar comunicarea și schimbul de experiență reprezintă baza evoluției fiecăruia dintre noi.
R: Colaboratorii sunt partenerii noştri. Sumele remunerate sunt cu mult peste media de pe piaţă şi fluctuează în funcţie de cunoştinţe, de gradul de implicare şi de aportul adus în activitatea noastră.
R: Sunt produse dezvoltate de noi, cu idei generale şi aplicativitate generală în domeniul de activitate în care a fost aplicaţia dezvoltată.
R: Echipa Italic face un brainstorming şi încearcă să găsească soluţii la problemele uzuale din zilele noastre. Venim cu produse care au ca şi scop simplificarea activităţilor de zi cu zi sau produse inovatoare care sunt menite să deschidă oportunități noi și să îmbunătăţească considerabil calitatea vieţii.